Har den søkefunksjonen vært der lenge? Jeg oppdaget den ikke før du skrev ditt innlegg nå. Jeg som har pløyd meg gjennom utallige tråder for å finne tilbake til tidligere tråder ..grmff%#. Ja, godt at jeg omsider fant det ut da, takk:) (Sløv og litt flau)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg oppdaget den plutselig for en stund siden, aner ikke hvor lenge den har vært der. Den er ikke så veldig lett å oppdage egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har vært der siden i høst en gang. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, og fortsatt flau;) Alltid gøy å finne ut nye ting som kan gjøre livet enklere:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ikke alltid man oppdager ting med en gang nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmmm javel , da er vi flere flaue. Ante ikke dette jeg heller. Takk til Aina. PS: men er det ikke den siden hvor det bare er snakk om dette?. Har den siden kommet i gang mon tro.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, Filmelskere.no har ikke kommet i gang. Mange ønsker det, men det er et stort prosjekt å lage til noe slikt, ihvertfall har jeg forstått det sånn. Vet ikke om jeg forstår deg rett, men det var selve søkefunksjonen jeg ikke var obs på. Filmelskere vet jeg ikke mer om enn jeg har lest i diskusjonstrådene Anja refererte til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

CamillaRonnyNicolai Alexander StyveHarald KVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard