I dag starta eg på Idas dans. Midt i eit fullt leikeland sat eg tørka tårer og smilte omkvarandre. Boka tok meg med valdsam kraft frå første side. Av og til måtte eg ha "luft" og suga inn energien frå borna rundt meg. Så levande og friske. Det var ein enorm overgang frå moras historie i boka, til å bli nedrent av mine eigen ungar, svette og lykkelege. Må det få vare.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er selv ikke mor, men lykkelig tante til 7 friske barn og unge, så jeg satt også og følte en enorm takknemlighet over at alle mine er friske. Boken er en tankevekker, og gir en god beskrivelse på hvordan noen klarer å takle sykdom og død.Sitter fortsatt igjen med en god følelse etter at jeg leste den da den kom ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas