Utrolig spennende, klarer ikke å vente til neste bok!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Eh, litt uenig. Skjønner ikke hva folk mener med at disse bøkene er sååå "pageturnere". Selv synes jeg det er drivende språk, ja, men handlinga...det tar jo så lang tid før det skjer noe! Har for øvrig sett tv-serien, kanskje det har noe med det å gjøre, + at mange av karakterene er så sprøtt beskrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig i det du sier Ingvild! Irriterer meg veldig over denne serien, og synes rett og slett at den er litt hva skal jeg si treg... Blir litt lei av at handlingen tar så lang tid, og det blir bare flere problemer enn at ting løser seg. Synes det i så fall kunne vært en variasjon innenfor det.

Har sett første sesongen av PLL, men er usikker på om jeg liker bøkene eller serien best :P De er tross alt nokså ulike.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Yiiiha! Endelig flere som er enig. Synes de skryter aaaaalt for masse av den bokserien, at den er SÅ spennende, og nei og nei du klarer knapt lese en side før du MÅ lese en til osv. Jaha?! Jeg irriterte meg grønn mange ganger da jeg leste boka, selv om det var enkelt å leve seg inn i det, kanskje litt for enkelt, for språket var, tja..enkelt?! (HAHA)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg syntes den første boken var den beste men så gikk serien bare nedover og nedover. Irriterte meg mer enn den underholdt rett og slett :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas