Nja, er vel ikke overbegeistret. Litt over midt på treet fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Samme her! Jeg ble langt fra revet med. Ble litt mer interessert da jeg hörte hvordan han hadde jobba og at poenget hadde värt å skrive fra levra uten å gruble og tenke og veie til eller fra, men til syvende og sist må jeg si at tross sin friskhet og ärlighet, syns jeg det bikker mer mot utlevering som henvender seg til en som sansynligvis ville ha lest dagboka di om hun fikk muligheten. Litt for mye tabliod-stoff og litt for litt overveielser. Har du planer om å lese resten?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Merker virkelig at han skriver rett fra levra, for det er jo frem og tilbake i tid hele tiden..., pluss hit og dit, bortover og bakover. For all del, ikke den verste boka jeg har lest..men ble dessverre ikke så nysjerrig på fortsettelsen, nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidi