(PS Jeg har også laget en videoanmeldelse av denne boken.)

Den fiktive historien om bandet The Seculars er en hyllest til alle svartkledte punkrockbank som fikk forholdsvis mye skryt, men som ikke helt nådde opp blant de aller største. Boka følger de fire kameratene fra Bergen fra de første øvingene via rivalisering, låtskriving, konserter, medgang og motgang til det hele ender i en korsvei som tvinger dem til å tenke gjennom tingene på nytt.

For en som undertegnede som stort sett bare har observert denne typen rockeband fra utsiden er det interessant å få et innblikk i alt det andre som følger med et rockeband. Bortne burde vite hva han skriver om, han har spilt i flere bra band – blant andre powerpopbandet Wopper og senere også Corado som ga ut plate i fjor.

«Et bra band» er både realistisk og godt skrevet og fanger både rockemiljøet og tidsånden på en glimrende måte .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag