På alle måter en fin biografi om Tove Jansson, og veldig lettlest siden den er skrevet for barn. Derfor er den også litt kort, og man får inntrykk av at det er detaljer som er utelatt. Men ellers synes jeg at det er en veldig fin innføring i livshistorien til Tove Jansson, og fakitsk den eneste jeg har funnet på norsk hittil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette synes jeg høres interessant ut! Elsker Tove Janssons bøker, så innsiktsfulle og humoristiske,og har absolutt sansen for Tordis Ørjaseter. Legger denne inn i ønskelisten min. Takk skal du ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig, jeg liker selv bøkene til Tove Jansson veldig godt og synes det er synd at det er så lite informasjon om henne på norsk. Men synes Tordis Ørjaseter gjør en bra jobb med denne boken:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidi