Da har jeg vel scannet inn alt som er "innom hus", da mangler jeg bare å finne alt jeg har lest utenom. :) Har fått gjort reint i hele huset, for å si det mildt...vi har "nøset" og trodd at vi ville bli skikkelig "snørrete" her...men bare støv som er blitt flyttet på----selvom jeg tar støvsugeren langs og inni hyllene, hvertfall 1 gang i året. Vel...jeg vet ikke om jeg orker å lete fram bøker som jeg har lånt på biblioteket opp gjennom åra. Det er mange det! :) Håper at dere bruker bibliotekene...det er viktig! Kommunene kutter bevilgningene der også. :( Vell...that's it! Bare noen ord en sen aften.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Bibliotekene er viktige ja! Jeg er innom mitt lokale flere ganger i uken for å låne bøker og cder. Fikk bekreftelsen på at jeg er godt kjent med biblioteker da jeg hjalp til på skolebiblioteket og faktisk kunne litt av Dewey-systemet, uten å ha gjort noe for å lære meg det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig! :) Måtte bare også barn og barnebarn bli kjent på bibliotekene.:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skulle gjerne ha støvsuget og ryddet opp i mine mange bokhyller, i flere etasjer. Prøver å organisere alfabetisk. Og i enkelte rom tematisk ... En jobb ligger foran meg. Supert for deg hva du har gjort!

Ja da, jeg bruker også biblioteket :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sitter jo igjen med en god "husmorfølelse" da :) ler høyt her for meg selv.....jeg er og har aldri vært den "perfekte" husmor....for har jeg fått fatt i ei god bok, vel da kunne hybelkaninene godt stå å ta mot meg i døra. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du virkelig lest over 4.000 bøker?! Og attpåtil lagt dem inn her! Jeg er målløs. Eier du de fleste også? Jeg elsker biblioteket - helt fantastisk å bare velge og vrake helt gratis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har nok lest mange fler enn de jeg har lagt inn her. Det var bare de jeg har her hjemme. Er jo en " eldre" dame da, skjønner du :) og er vel kjent som hun som alltid leser. Ja biblioteker er viktige, for oss alle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Carine OlsrødEli HagelundTor-Arne JensenBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahTheacathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H Hoel