Denne boken kom jeg over på et loppemarked for en stund siden. Jeg kjøpte den mest fordi jeg likte alle de flotte, fargesterke tegningene både på forsiden og inne i boken. SIden den er trykt en gang på 50-tallet er nok ikke historien så veldig oppdatert men det var likevel interessant å lese den. Den tar for seg historien i korte trekk, altså de største rikene og de største hendelsene. Jeg synes det var litt rart at ikke Svartedauen var nevnt men de som skrev boken var nok ikke enige med meg der. Det var også artig å lese de gamle navnene på steder og land. Blant annet ble Florens og Venedig nevnt og Lettland var også med. Jeg koste meg egentlig med denne boken, mye på grunn av tegningene, og jeg kommer nok til å ta den frem og bla i den senere også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er det noen andre som kan huske å ha sett eller lest denne boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaaaaaa!!! Et barndomsminne. Har et eksemplar fra 1957, men den har ikke bilde på omslaget, bare grått med hvite streker. Husker bror min og jeg sloss om å få bla i den. Jeg syns den var såå fin. Vi må ha vært forsiktige tross alt siden den er nesten like fin. Litt slitt, men ikke så mye som forventet. Moro dette! :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mulig det er samme boka for min er også grå under papiromslaget og fra 1957 :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh Vigre