Jeg har nå kjøpt mitt fjerde eksemplar av Tom Egelands "Pakten Voktere". De to første ble bare borte. Det var umulig å finne dem igjen. De var søkk vekk. Tredje eksemplar ble liggende igjen på hytta. Jeg må jo bli ferdig og få med meg slutten, så i går kjøpte jeg det fjerde eksemplaret av samme bok. Var det noen som sa "forbannelse"? Jeg begynner jammen å lure og satser på at Egeland spanderer kaffe neste gang jeg er i byen...

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg eide på et tidspunkt tre utgaver av "Hundre års ensomhet" av Gabriel García Márquez. Dette kom av at jeg flere ganger mens jeg handlet på antikvariater ikke klarte å huske om det var den eller "Generalen i sin labyrint" jeg eide fra før. Nesten det motsatte av ditt problem med "Paktens voktere".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmm...ganske mysifistisk ja! Jeg har opplevd det samme med bibelen faktisk, og det er skummelt det:p Da jeg gikk på skolen og hadde relegionsfag måtte jeg kjøpe bibelen selv. Jeg endte opp med å måtte kjøpe tre stykker, den siste forsvant også...så nå har jeg ingen bibel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har aldri opplevd dette, men sokker derimot, de forsvinner, men det er vel den forbannede vaskemaskinen som tar seg av det,hehe.

Noe underlig opplever jeg også når det gjelder bøker, men det er av motsatt karakter- at bøker jeg ikke ante jeg hadde plutselig står i hyllen min, men det er jo bare hyggelig:) Noen fyller kanskje på sånn innimellom..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde en et par bøker som forsvant sporløst og var borte i flere år; jeg lette og lette og var på nippet til å kjøpe dem på nytt, da jeg oppdaget at jeg hadde lånt dem bort til en venninne, og glemt helt av det ... :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så snedig! Artig at du deler, og krysser fingrene for kaffe, hehe ;)

Selv har jeg ennå ikke mistet noen bøker (bank i bordet!). Den eneste boknissen som lurer i mine hyller og stjeler bøker er søsteren min. Ser jeg en dag at det mangler en bok så er det bare å gå på soverommet hennes, så finner jeg den ganske raskt... :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Personlig har jeg bokgremlins som sniker til seg bøker rett som det er. Betalte akkurat inkassobot til biblioteket for forsvunnet bok - bare for å finne den i bokhyllen ... bokgremlins, uten tvil. Kanskje de har en ekstra forkjærlighet for Egeland siden den ikke dukket opp igjen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen sier så, kanskje du kan skrive en bok : den forbannede boken- bokens forbannelse el. !!!! Kanskje selveste Egeland har gjort dette med vilje, slik at han får solgt ekstra sett med bøker. Men litt skummelt, ja.!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har skrevet noen bøker, men det er humor. Den neste kommer til høsten, sammen med en annen forfatter, og den blir faktabasert. Men hey, absolutt noe her. Det kan jo bli en god humorbok også det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde et par bøker som forsvant helt sporløst jeg også, og de har aldri dukket opp igjen. Måtte bare kjøpe nye. Kan ikke skylde på vaskemaskinen heller,den spiser jo bare venstresokker. Ikke hadde jeg lånt dem bort heller. Kanskje et mysterium for Mr.Holmes eller den godeste Hr.Beltø? Men som du sier, muligens en forbannelse!! :o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.