Syns boka var litt tung og treig i begynnelsen, men når jeg hadde lest litt ut i den ble den bare bedre og bedre, ELSKER DEN! Trodde aldri jeg noen gang ville kunne forbinde Stephenie Meyer med noe annet enn Twilight, helt til jeg leste "The Host". Håper virkelig det kommer flere bøker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er helt enig med deg i at den var litt tregi i begynnelsen, når jeg leste den for første gang for ett år siden begynnte jeg på den først, for så å ta en pause fordi det var litt kjedelig. Men nå har jeg lest boken ca 6 ganger tror jeg :-S men jeg har hoppet over begynnelsen noen ganger, fordi jeg visste hva det gikk ut på ;-)

Tror stephanie har sakt det skal komme to bøker til :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir nok bra med to bøker til, håper bare de klarer å holde seg på samme nivå som den beste delen av The Host, da blir det supert!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum