Umulig å svare på, men jeg prøver likevel.

I en slik håpløs situasjon trenger man et par bøker som kan fremkalle latter. Dermed blir de to første valgene følgende:

  1. Douglas Adams - The Ultimate Hitchhiker's Guide to the Galaxy
  2. Jonas Jonasson - Hundreåringen som Klatret ut gjennom Vinduet og Forsvant

I tillegg måtte jeg hatt minst en murstein, og den må være en som gjør at jeg glemmer alt rundt meg og lever meg fullstendig inn i historien. De færreste blir vel overrasket over følgende valg:

  1. J.R.R. Tolkien - The Lord of the Rings

De to siste er favoritter jeg ønsker å ha muligheten til å lese om og om igjen. Jeg har mange flere, men må man velge så MÅ man:

  1. Mary Shelley - Frankenstein
  2. Donna Tartt - The Secret History

Når jeg ikke koser meg på øyen med disse bøkene feller jeg nok en tåre for alle som ikke kom med, og alle jeg aldri får lest. Med mindre jeg blir reddet ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.