Synes ikke denne boken var så bra som de andre. Men den var spennende og ble avsluttet på en grei måte. Ikke så bra som jeg hadde håpet, spesielt en ting jeg er veldig misfornøyd med, men trenger ikke å gå nærmere innpå det. I begynnelsen synes jeg at tittelten var helt kopete, men mot slutten av boka begynte det å gå opp for meg at den ikke var så upassende allikevel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Obs, spoiler alert lengre ned.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig. Jeg ble utrolig skuffet over slutten. Den hadde liksom et hastverkpreg over seg. Jeg tenkte liksom: "Jaha, så Storm fikk en kremjobb i 2. Men elsket ikke han Katniss? Burde han ikke ha gjort noe annet enn å bli stuet bort dit?" Jeg syntes det var litt idiotisk gjort. Å stue han bort dit.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det gjorde meg ikke noe at Katniss endte opp med Peeta, men det var liksom så stivt og følelsesløst skrevet på slutten i forrhold til den Peeta i de tidligere bøkene. Jeg er enig at det ikke burde slutt sånn med Storm. Det beste hadde nesten vært om han døde en heroisk død..., eller kansje ikke. Jeg klarer ikke å bestemme meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må lese disse en gang til uten å være så drevet av hvordan dette endre, men jeg har ingen problemer med at Katniss valgte Peeta. De har begge store sår i sjelen og forstår hverandre på et grunnleggende plan. Gale (Som jeg går ut i fra er Storm på norsk) har en "brutalitet" over seg som hun ikke kunne forsone seg med. Han gjør det som må gjøres og enda litt til. Måten bombene som tok liv av Prim var konstruert på og det at de kunne være Gales vil trolig alltid ligge mellom dem. Men jeg syntes for mange døde. Dette var ingen happy ending. Ikke det at boken eller serien har lagt opp tid det, men jeg liker at fler klarer seg. Jeg ser ikke helt poenget i at fult så mange skulle behøve å dø.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag