Er det fordi innlegg er slettet at det dukker opp et dikt når jeg trykker på innlegget? "Jeg ser på den hvide himmel..." Er det blitt en form for fellesgreie for at noe ikke er helt som det skal? Har sett dette tidligere,men ikke fundert så mye på det.

Underlige saker- en beskjed om at innlegg var fjernet hadde kanskje vært greiere i første omgang så en ikke begynner å tro at det har klikket helt for en;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Som det står et stykke ned i diktet:

Jeg er vist kommet på en feil side!

"Side" er link og merket med blått, og det kommer opp forklaring om man holder pilen over (Du har kommet til en side uten innhold).
Selv synes jeg dette er en finurlig detalj.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, du og AnjaE har rett. Jeg har bare ikke kommet lengre enn til første linje i min utålmodighet. Jeg er nå en gang slik;) Trenger store varseltrekanter og helst en lyd, men noen kloke ord er vel egentlig mer på sin plass,hehe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og hvis du ikke kjenner dette Obstfelderdiktet som AnjaE nevner, MÅ du lese det :) Det er et av mine personlige favorittdikt i tillegg til at man godt kan være oppmerksom på betydningen Obstfelder har som relativt skjellsettende i sin tid i norsk litteraturhistorie. Nyyyt! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ser av Sigbjørn Obstfelder kommer fram om en trykker på en link som er slettet. Dette kan gjelde både innlegg og brukere. Synes forøvrig det er både morsomt og passende at diktet blir brukt på denne måten ;)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria Jonassen