Fabelaktig bok. Ikke så mye pga plottet (for det er rett fram) men det er rett og slett en god bok om Thygesen på sine gamle dager. Anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Fin på lydbok på lang biltur og Trond Brænne gjør en kjempeinnsats, ja. Men jeg ble litt frustrert over dette plottet som begynner som Miss Marple-pastisj, men så sklir ut i en helt annen retning. Epilogen ble også i overkant mye for meg, tøffe Thygesen skal da ikke være kjærlig lyrisk! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt første møte med Michelet, men det fristet til gjenntakelse. Boken er lettlest og skrevet på en rett fram måte uten "dill". Likte godt å lese om Thygesen:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er enig i at i diskusjonen mellom plotdrevne og karakterdrevne historier er denne best på "bortebane", i den forstand at det er en krim man husker mer for nære og gode karakterbeskrivelser enn for plottet. Vi hørte denne på lydbok - glimrende leste av Trond Brænne - som ytterligere bidro til at vi ble godt kjent med Wilhelm Thygesen og det han har å stri med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine Sevilhaug