Er det flere som opplever at bøker i blant vises med feil omslag? Jeg fikk sjokk da jeg så at "Tusen strålende soler" (noe ironisk for de som har fulgt med på mine seneste utbrudd) og "Salme ved reisens slutt" plutselig befant seg på den lista jeg nylig kokte ihop, men heldigvis gjorde de ikke det da jeg gikk inn på linken som fører til hele lista. Det har også vært tilfeller hvor jeg har gått inn på brukerprofiler og bøkene der har vært vist med feil omslag. Gikk akkurat inn på en brukerprofil som hadde Askildsens "Thomas F.." som favorittbok, og den ble vist med omslaget til McCarthys "Guds barn". Det virker som om det er et mønster her, at omslagene til bøker jeg nylig har gått inn på popper opp her og der, men på helt feil steder. Mystisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Virker som dette bare er et problem i Opera, skiftet til en annen nettleser og da fungerer alt som det skal. Skal sies at jeg ikke har lastet ned nyeste utgave av Opera heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GNicolai Alexander StyveKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit Tinholt