Boken er en enkel og grei innføring i Acems meditasjonspsykologi. Den er nøktern og seriøs og basert på vestlig tenkning og livsførsel. Har du tanker om å begynne å meditere, så les boken og ta et kurs hos Acem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Forstår ikke hvorfor bokdykk.no ligger her med annonse av Stillhetens psykologi - den er ikke tilsalgs hos dem. Får opp 0 ved søk på Stillhetens psykologi. Har bestilt boken hos Ruuds Antikvariat, årgang 1981. Ønsker å lære meg mer om meditasjon. Når jeg har prøvd å meditere så kommer det opp så mange tanker. Prøver å la dem passere men opplever det som forstyrrende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

No har eg lese halve boka. Det ser ut til at ein å gå på kurs for å læra teknikken skikkeleg. Ein må til dømes ha ein metodelyd som ikkje betyr noko. Men sjekk på acem.no. Der står det mykje interessant, og så er det oversikt over kurs i heile landet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg vurderer å gå på kurset. Har du gått på det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T