Nykommer her inne... hei alle sammen! :)

Alltid vært glad i bøker. Elsker å lese, og jeg elsker å skrive. Har hatt et par "spede" forsøk med manus innsendt til forlag, men det har blitt med forsøket. Nå har jeg imidlertid bestemt meg for å forfølge drømmen... drømmen om å se min egen historie mellom to permer!

Jeg kommer til å gjøre alt selv - fra selve skrivingen (selvsagt) til omslagsdesign, trykk, distribusjon og markedsføring. Hvor dette fører meg vet jeg ikke - men det blir spennende å se :) Planen er å kunne ha en bok ute for salg allerede til påsken nå i 2011. Manuset er så godt som klart, jeg har fått ISBN nummer og jobber med omslag og siste finpuss på historien. Tenker å trykke i løpet av mars, og være i mål til april.

Er du nysgjerrig, se gjerne hjemmesiden min på www.eielarsen.com

Frode :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Kjempespennende og virkelig inspirerende hvordan du har tatt saken i egne hender for å få følge drømmen din! :) Tok en titt på sida di, virka som en spennende (i mangel av synonymer for øyeblikket) bok, god påskekrim :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk Anna Bella :) Noen ganger må man rett og slett ta en sjanse, for å nå de mål og drømmer man har satt. Er spent selv, og gleder til boka er ferdig trykt og da høre hva folk synes :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så spennende. Lykke til , nå skal jeg sjekke bloggen din . jeg drømmer også om dette men får det liksom ikke til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er bare å hoppe i det Tilla. Livet er for kort til ikke å forfølge de drømmene man har... i hvert fall noen av dem ;)

Takk for tilbakemelding, og lykke til med å starte på drømmen din! Du må gjerne spørre hvis du trenger noe starthjelp :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer med snart ferdig bok. Er i samme båt vi to;) Syns du er kjempe modig!!! Her er min blogg glemte-minner

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, og gratulerer så mye til deg også Rannveig Marit! :) Veldig flott blogg og hjemmeside du hadde. Boken virker både sterk og spennende... Masse lykke til med lansering. Hvilket forlag er det du gir den ut på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen hit!:o). Så flott å kunne følge en drøm og leve den ut! Lykke til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det Ann-Iren :-) Viktig med drømmer og mål - og viktig å prøve å realisere i hvert fall noen av dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den ser spennende ut. Skal lese den når den kommer ut!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig Kari - takk for det :) Hele prosessen fra start til (snart) mål har vært utrolig morsom og spennende. Håper å kunne innfri noen av de forventingene jeg har klart å skape rundt boken ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei til deg og! Sånt blir man jo alltid nysgjerrig på :) Var en snartur innom siden din og kikket litt. Spennende at du gjør alt selv da. Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det Linn Charlotte :) Noen ganger må man rett å slett satse litt, og hoppe uti det med begge bena. Spent på hvordan mottakelsen blir når boka kommer ut. Så langt er det mange hyggelige tilbakemeldinger og bra respons :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann Milje