Vill lidenskap, skrekk, forferdelse og nedarvet slektsforbannelse! Hoffmann er grøsserromanens far og blant hans grufulle historier står romanen om den forbryterske Kapusinermunken Metardus og djevelens trylleeleksirer i en særstilling. Boken er oversatt av Sverre Dahl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er en av mine favoritter. Leste den for noen år siden i dansk oversettelse, og nå nylig også på norsk. Venter i spenning på nye oversettelser av Sverre Dahl, og anbefaler på det varmeste Djevelsens eliksirer for alle bokelskere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er den lagt til i min huskeliste over bøker jeg vil prøve å få lest... men akk o've tror den listen aldri tar slutt... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn Christin