Neste torsdag er det nytt treff i vår bokklubb, og da er det min tur til å velge bok. Et av kriteriene er at boka kan fås på norsk og i pocket utgave.

Håper at dere bokelskere kan komme med noen gode lesetips for en bokklubb med veldig variert boksmak!!

( vi har lest bl a. Shantaram, Vinterdvale, gulldronning- perledronning, Läckbergs krim)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

I vår lesesirkel har vi brukt "Den rettferdige" av Helene Uri og "Balansekunst" av Rohinton Mistry.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte også på "Stalins kyr" som Linda foreslår. Alternativer kan være "Meg eier ingen" av Åsa Linderborg (Riksteateret setter opp denne som teaterforestilling i vår) eller den første Innsirkling-boka av Carl Frode Tiller. Alle tre bøkene er svært gode og kan gi grunnlag for mange diskusjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Meg eier ingen var meget bra, og har lest den. Men har ikke lest Innsirkling, godt alternativ

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vittig - da jeg så temaet ville jeg anbefale to av de samme bøkene som Bjørg - Meg eier ingen og Innsirkling. Innsirkling passer godt i en bokklubb - det er mange tolkningsmuligheter og masse å snakke om. En helt fantastisk bok. (jeg har ikke lest 2'ern ennå). Kan også anbefale den adskillig lettere "Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant" - den er på 3. plass på bestselgerlista knappe to uker at den kom ut. Har solgt i 600.000 i Sverige og er veldig fornøyelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler en av bøkene til Sofi Oksanen, enten "Stalins kyr" eller "Utrenskning". tror begge er å få som pocket nå. Her er det mye å ta tak i for ei diskusjonsgruppe:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende forslag, og har ikke lest noen av dem eller av denne forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med Barnepiken av Kathryn Stockett? Jevnt over veldig godt likt av det jeg har lest/hørt. Engasjerende og tankevekkende, trist og fin på samme tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har den i pocket på engelsk, men er den i pocket på norsk og?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp. En venninne av meg kjøpte den for ikke så lenge siden. Googlet nå, og ser den ble gitt ut i pocket 03.12.10 fra forlaget.

Edit: Ser nå noen kom meg i forkjøpet, men bra forslaget ble tatt godt imot i alle fall. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror den kom i pocket nå i januar :) Skal vi se... jepp: http://www.cappelendamm.no/main/katalog.aspx?f=10081&isbn=9788202332907

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Supert, da ligger den nå øverst på listen, enn så lenge. Tar gjerne imot flere tips!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag