Jeg har kun lest de første 70 sidene, men så langt innfrir den over alle forventninger. Den er hysterisk morsom, og plottet er fantastisk (dog selvfølgelig noe urealistisk).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg elsket den i hvert fall (selv om ikke alle her inne er enig), så bare skli ned i solsenga og nyt! Goood sommerlesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er godt å vite at noen andre liker den også. I det siste virker det som om alle mener det samme om den: "hadde for høye forventninger, innfridde ikke". Og det er jo greit nok det, men humoren i boken traff meg så til de grader, så det er kjekt å vite at andre har humret like mye av den =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KGro-Anita RoenMorten MüllerDemeterSiljeTanteMamieDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TJulie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLaila