Jeg har laget en liten konkurranse på bokbloggen min, om du vil delta finner du meg her: www.glemte-minner.blogspot.com

Håper dere vil være med ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg visste svaret - og jeg kom for sent :-)
Fin nettside du har!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vant konkurransen og en sjekk på hundre tusen kroner. Nå skal jeg kjøpe 3 meter Ibsen, 5 meter Shakespeare og et par meter Hamsun og Lie for å kle bokhyllene med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare et lite tips: Det er mye større sjanse for at folk går inn på bloggen din hvis de slipper å kopiere og lime inn adressen. Trykk på "tekstformatering" når du skriver innlegget, så ser du hvordan du lager en link i stedet for bare tekst. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et godt tips. Jeg er en av dem som ikke går inn på blogger hvis jeg ikke kan klikke meg rett inn. Slapt av meg, men sånn er det bare :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk! =) Supert tips!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard