Jeg skal snart til Tallinn for 3. gang og jeg har forelsket med skikkelig i byen. Er det noen som vet om noen bra bøker med handling fra Tallinn?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vet ikke om noen bøker fra Tallinn, men her er et forslag: Les om historien til Pianofabrikken i Tallin, og så ta en tur ned til Kungla og besøk fabrikken, se hva arbeid der går inn i å lage et av verdens beste pianoer: ESTONIA.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sofi Oksanens bøker Stalins Kyr og Utrenskning har deler av handlingen fra Tallinn og Estland forøvrig. Sjøl likte jeg Utrenskning veldig godt, men syntes ikke mye om Stalins kyr. Ser at flere her inne er uenig i det siste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stalins kyr har jeg stående ulest i hylla så den kommer nok til å leses snart kanskje...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagen