Dette er den første boken jeg har lest av Lindell og blir garantert ikke den siste. Likte denne boken veldig bra, spennende og utrolig lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har lest alle krim bøkene hennes, og alle er svært bra. Jeg blir faktisk overrasket i alle bøkene. Jeg kan knapt vente til det kommer en bok til, som jeg tror skulle komme til høsten neste år. Rødhette er en annen krimbok av Unni Lindell, utenfor serien, men veldig bra. den handler om tre søstre som vokste opp hos bestemoren, fordi moren ikke klarte å ta vare på dem. Da de er i ten-årene blir en mann drept. hvem er morderen? veldig bra bok det også. anbefaler å lese den, hvis du liker Unni Lindell sine bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Latterlig forutsigbart, og et lite personregister med elendige karakteristikker. Så lettlest og beinløst at jeg blir kvalm av å tenke på det. Skremte med bort fra moderne norsk krim til evig tid. Søppel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja - du må bare fortsette! Jeg syns hun skriver såpass mye om privatlivet til Cato Isaksen, at jeg syns det er greit å ta dem i kronologisk rekkefølge. Men nødvendig er det jo ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg annbefaler at du begynner med den første boka. Da får du hele utviklinga i "storryen" Det er en vesentlig del av at bøkerne hennes er bra. Filmene er også gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også lest alle og venter på flere.! Spennende bøker men filmene er også veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle krimbøkene hennes, bortsett fra den seneste (Sukkerdøden), og liker dem godt. Ettersom hun tar med såpass mye fra privatlivet, foretrakk jeg å lese dem i rekkefølge, men det er jo slett ikke viktig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari Fredriksen