Ser jeg har notert i en annen tråd: Ja, jeg synes Summen av dagene var en intens og vakker roman, den skiller seg ut blant andre mer "moderne" selverkjennende, avslørende romaner, ikke så "grotesk" avslørende kanskje, men menneskelig og gripende...så slik er den en god roman, men jeg er litt nølende med å sette den på øverste hylle når det gjelder litterære kvaliteter...på det jevne...på det jevne, og god lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg syntes også den var veldig menneskelig og ikke minst veldig troverdig, det kommer vel av at Allende er veldig ærlig når hun skriver om sine tanker og familiens hendelser. Allikevel vil jeg gjerne blir rørt over noe når jeg leser, men her var dette ikke noe som greip meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaBård StøreLogikaKirsten LundBjørg RistvedtHege