En roman nesten som en novellesamling - flere historer elegant paakket inn i en totalpakke. Viser forfatterens genialitet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

jeg elsker denne boka, det er så bra hvordan han, som du sier, trekker flere historier sammen i en, og for å ikke snakke om slutten... genialt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjenhør med denne på lydbok etter en del år. Jeg er gammel nok til å huske Andre Bjerke fra TV på 60- og 70-tallet. Knut Risan er så lik Bjerke i stemmen at det er lett å forestille seg at det er salig Andre selv som forteller. Fin effekt. Bilturen opp og ned til hytta ble nesten for kort.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ester SHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy Englund