Eneste boka jeg har avsluttet. Døn kjedelig... En bok som inneholdt en mengde brev og som ikke fenget meg i det hele tatt. Greidde aldri og kommer inn i denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg synes også at den var ganske kjedelig, men leste den ferdig likevel, for jeg var tross alt interessert i å vite hvem som hadde gjort det. Men jeg hadde problemer med å holde tråden, det var for lite intensitet og for mange personer og for lang tid mellom forbrytelsen og oppklaringen. Synes ikke denne var på høyde med de andre jeg har lest av samme forfatter. Rett og slett for lav "temperatur" til å være en spenningsbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusKirsten LundHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill Revheim