Ja, man kan godt anbefale den for innholdet er så viktig...nå har jeg faktisk funnet frem kladden min til blogg-innlegg som jeg gjorde da vi hadde denne i lesesirkelen for flere måneder siden...så jeg skal få det opp i løpet av helgen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Så snålt, jeg var innom bloggen din i helgen da jeg søkte etter filmen la Raffle (Utryddelsen). Lå filmen kvelden før, gråt i bøtter og spann.

Anbefaler så mange som mulig å ikke lide seg igjennom boka, når man heller kan se filmen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men den filmen er altså ikke filmatiseringen av romanen...den er vel en "dokumentar" på selve den historiske hendelsen...uten at jeg har sett den...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmen er basert på hendelsene rundt Vintervelodromen, ikke Saras Nøkkel. Det er disse hendelsene folk bør få høre om, ikke om den gudjammerlig tåpelige Julie Jarmond.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Julie Jarmonds historie er da ikke så ille. Jeg har lest adskillig verre historier enn den. Jeg har faktisk ingen problemer med å anbefale boka for andre, selv om også jeg synes at den har en del svakheter. Det er interessant hvor forskjellig smak folk har. Bøker jeg ville ha slaktet, er andres desitert favoritter, og motsatt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig. Vi har forskjellig smak når det gjelder bøker. Jeg har ingen problemer med Julie Jarmond. Jeg synes nok hun var vel engasjert i denne historien, som hun ikke direkte var involvert i. Det ble jo en besettelse for henne. Men, ja, jeg kan anbefale denne boka.Spennende og vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joooo, den er ille!!! Hehe! Nei, nå skal jeg gi meg. Det er bra vi er forskjellige :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg bryr meg ikke alltid om å analysere så nøye når jeg leser/har lest en bok. Noen ganger er det greit bare å lese og la seg underholde. Når det gjelder "Saras nøkkel" likte jeg rett og slett boka med de feil og svakheter den måtte ha. Den engasjerte meg.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerLars MæhlumPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienFrode Øglænd  MalminIngunn SLailaMads Leonard Holvik