Ikke lest, bare hørt som hørespill. Har den glimrende kombinasjonen av krimmens driv og en (eller flere) dypere dimensjon(er).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Har ikke lyttet til den som hørespill, men har lest den på norsk og engelsk. Et mesterverk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig! Hører lydboken nå, gratis via Ordflyt, og ble fengslet fra første sekund. Skulle bare høre en time til frokost, men er nå halvveis i den 10 timers intense fortellingen. Greier ikke stoppe. Såg forresten musikalen Les Miserables i London for flere år siden, det var uforglemmelig, og jeg synes denne historien er helt fantastisk. Den burde leses av alle!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan ikke tolke ut fra det du skriver hvorvidt du hører lydbok eller hørespill. Uansett kan sistnevnte anbefales - spilt inn med noen av Radioteaterets beste stemmer gjennom historien. Selv om det nærmer seg et år siden jeg hørte stykket, kan jeg når som helst gjenkalle stemmene til Tordis Maurstad eller Per Sundeland i hodet. Men jeg kan godt tenke meg at stemmen til Tom Tellefsen kan passe bra i en ren opplesning også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er gratisversjonen av lydbok på Ordflyt jeg hører. Kunne godt tenkt meg å høre Radioteaterets hørespill også, men hvor får jeg tak i det?

Ja Tom Tellefsen er en flott oppleser. Har lånt mange lydbøker oppetter, og levert dem tilbake uten å høre dem ferdig pga. dårlige opplesere. Tellefsen har en god fortellerstemme med den rette innlevelsen og intensiteten denne historien krever, så jeg er veldig godt fornøyd hittil :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De fleste bibliotek av en viss størrelse vil ha dette hørespillet. Hvis du er av dem som heller vil eie - og i dette tilfellet har jeg stor forståelse for det - kan det kjøpes i NRK-butikken eller Platekompaniet på nett.(Kan sikkert bestilles hos de fleste bokhandlere for den saks skyld)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tips :) Jeg pleide å låne en del lydbøker på biblioteket før, men oppdaget fort at over halvparten av dem var skadet (hakk i platen) slik at jeg mistet deler av innholdet. Så nå foretrekker jeg å kjøpe lydbøker i stedet. Skal sjekke ut NRK-butikken :O) Ante ikke den eksisterte en gang :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard