Har du en favoritt innen bokhandlerne? I så fall - hvilken (både nettbutikker og vanlige)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 24 svar.

Haugenbok.no er uten tvil den beste nettbokhandelen. De er rimelige og kjappe og har et utrolig bra utvalg. Handler av og til på "vanlig" butikk, som Norli og Ark. Har vært medlem i en del bokklubber, men disse har jeg gitt opp. Spesielt Bokklubben.no, de har jeg svært få gode erfaringer med. Håpløs klubb med lite spennende bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Audiatur er definitivt min yndlingsbokhandel, de har de mest interessante bøkene - altså de man ikke nødvendigvis finner noen andre steder fordi de ikke er bestselgere osv. En idealistisk bokhandel som er midt i blinken for meg, i hvert fall. Finnes også på nettet. Ellers kjøper jeg bøker fra Litteraturklubben (når de har bøker på salg), som er en nettbokklubb jeg er med i, samt Libris og Fretex.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har vært diskusjoner om dette tidligere. Når det gjelder nettbutikker blir det Haugenbok jeg velger, skal jeg i vanlig bokforhandler blir det som oftest Ark, men hender jeg stikker innom Norli og Tanum også, men Ark jeg har mest sansen for til vanlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haugen Bok i Volda har en god nettside med en del bra tilbud. Og siden jeg bor i gata rett over kommer boka jeg bestiller samme dag - kostnadsfritt!! Men jeg savner butikken deres, de la om til kun å ha internetthandel for en stund tilbake... :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan bruke det meste av bokhandlere, både på nettet og vanlige butikker. På nettet bruker jeg mest Amazon for engelske bøker (genialt når jeg er på jakt etter noe sært), og Bokkilden for norske bøker. Men har også brukt Play.com mye på engelske titler, spesielt på kampanjene deres. Haugenbok kan også anbefales.

Når det gjelder vanlige butikker så synes jeg Norli er bra. Bra utvalg, og bra lokaler. Gamle Gardum i Stavanger har jeg også alltid likt. Dessuten er bruktbutikker o.l. alltid gøy, utrolig hva man kan finne der til en billig penge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nye bøker kjøper jeg dels via Bokklubben og dels i alle mulige bokhandlere jeg tilfeldigvis måtte være innom. Ellers kjøper jeg mye gammelt via qxl-auksjoner, www.antikvariat.net og på loppemarkeder. Fordelen med qxl og antikvariat.net er at man kan legge inn søk og få epostvarsel når perlene dukker opp til slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av norske nettbutikker bruker jeg for det meste capris.no eller tanum.no, utenlandske er det mest amazon.co.uk for der får man gratis frakt hvis man handler for over 200,- , noe jeg benytter meg ofte av, får liksom en bok ekstra i stedet for portokostnader og DET liker jeg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøper bøker både her og der. Har faktisk funnet og kjøpt flere bøker på Finn.no til en rimelig pris, mange slags flotte bøker å velge mellom der.
Besøker jevnlig bruktbokhandlere og antikvariater med hell, det er der jeg har funnet flere eldre go'biter.
Ellers vanlig bokhandlere og netthandlere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Norsk nettbutikk: Haugenbok, helt klart. Er sikker på at det er ingen som slår dem på kjapp levering. Flott service ellers også.

Engelsk nettbutikk: Play.com. Billig, og ikke minst kjekt med gratis frakt.

Ellers: Litt overalt. Fretex, Norli, Ark, Pocketbua (bruktbokbutikk)... Har ingen fast som jeg liker bedre enn andre, egentlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Butikk: Tronsmo. Nettbutikk: capris.no og amazon.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og jeg prøvde capris for første gang i går og skal aldri gjøre det igjen! :-( Da jeg skulle opprette et brukernavn foreslo de at jeg skulle bruke e-postadressen, hvilket jeg gjorde og fikk beskjed om at navnet allerede var i bruk! Min svært unike e-postadresse skulle være brukernavnet til noen andre, - tull! Og jeg har aldri vært der før selv, - har aldri hørt om dem! Vel, der mistet de en kunde!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøper selvfølgelig mest nye bøker, og det både her og der, men ikke så ofte på Internett. Men dessuten er jeg svært begeistret for Fretex på Åssida i Drammen. Der har de masse brukte bøker. De står der i hylla si og ingen viser seg fram og maser om at jeg skal kjøpe ukens tilbud osv. Men jeg har funnet mange av dem du ikke får i vanlige bokhandler lenger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tror jeg må ta meg en tur innom der jeg. Hvordan er prisnivået på bøkene der?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det er ti kroner, tjue om boka er tjukk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner nå at nyttårsforsettet mitt om å ikke kjøpe nye bøker før jeg har lest ut de jeg har liggende kommer til å ryke drastisk om jeg tar turen innom der hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norli! helt klart - kjøper ikke fra nettbutikker. Jeg er litt sær når det kommer til bokshopping - jeg kjøper BARE fra yndlingsbutikken min! Den ligger litt dårlig til, så dermed blir det bare buss dit når jeg en kjelden gang har tid og penger til og shoppe det jeg skal ha. Men i gjengjeld er det super service, og det er koselig og kunne slå av en prat - spesielt når det er rimlig få på min alder som gidder og snakke om bøker :-p Hehe! Så bestiller dem også bøker for deg - og butikken er ryddig og oversiktlig. Er ikke sånn at jeg må gå rundt i hele butikken for og se etter min sjanger. Har dog sett flere andre norli butikker som ikke var like god som denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nok en smule gammeldags av meg… Joda, jeg har kjøpt en god del bøker fra diverse nettbokhandlere og har vært fornøyd med både tilbudet og servicen de har. Likevel liker jeg aller best å kjøpe bøker fra mine lokale forhandlere. Jeg er med bøker, som stort sett alt annet, en impulskjøper. Liker å gå og kikke meg rundt, dra fram ei bok, bla litt i den, lese på omslaget.. for så å sette den tilbake eller ta den med til kassa. Hva jeg kjøper eller ikke, avhenger i aller største grad av hvilket humør jeg er i. For å si det sånn; dagsformen avgjør om det er ei krimbok, en samtidsroman eller en klassiker jeg kjøper.

Her hvor jeg bor finnes både Ark, Notabene og en lokal bokhandler. Må si at jeg virkelig foretrekker den uavhengige, lokale bokhandleren. La gå at Ark har en del tilbud jeg gjerne benytter, men Ark er tross alt en kjede med alt det innebærer. Bokhandlerkjedene har etter mitt syn ofte et litt for snevert utvalg. Her pushes bestselgere og min erfaring er at det er vanskelig å få bestilt opp bøker en er interessert i. Flere ganger har jeg opplevd at butikkmedarbeiderne på Ark ikke har særlig kunnskap om bøker; jeg forventer tross alt at de har hørt om forfattere som Fosse, Tiller eller Eco…

Stjørdal bokhandel får jeg den servicen jeg trenger. De bestiller bøker de ikke har inne for meg, og gjerne er bøkene allerede i butikken etter et par dager. De gir meg sms-beskjed med en gang boka har ankommet. I tillegg tar de inn en god del interessante bøker som i alle fall jeg ikke har funnet hos kjedene. Med andre ord: bøker som er gode, men ikke nødvendigvis bestselgere. Jeg synes også det er et poeng å støtte butikker som ikke lar seg lede av kjedenes krav til å fronte bestselgere. Det jeg kanskje liker aller best med min lokale forhandler, er at de har en omfattende billigkrok. Her kan jeg finne mange skatter som andre har oversett, siden Stjørdal bokhandel gjerne priser ned bøker som ikke selger stort/raskt. Tror sannelig jeg skal ta meg en tur dit i morgen ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På nettet er det Haugen bok og amazon.com.Elles fins det ein veldig god bokhandel på Evje, Setesdalen Libris. Den er driven av tre leseinteresserte damer. Deira begeistring for bøker smittar, og når eg har eit ærend innom der, kjem eg som regel ut med ei eller fleire bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På nettet så blir det Bokkilden, men det er igrunn fordi det er den siden jeg alltid har brukt, og jeg vet liksom "hvordan alt fungerer" for å si det slik. Det er enkelt å finne frem, og enkelt å kjøpe, de sender raskt og det er en service vennelig kjede. Desuten har de akkurat det utvalget av bøker jeg trenger å de ligger ganske godt i pris...så jeg har liksom aldri trengt å prøve ut noen andre nettbokhandlere. Men jeg har jo handla noen bøker hos andre netthandlere, men likevel faller jeg alltid tilbake dit. Av vanlige butikker så liker jeg mine lokale forhandlere godt, Gravdahl...også liker jeg å handle på Notabene...fordi de har så mye andre fine små duppeditter og ting også...så handleropplevelsen blir større.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel, det må bli Bokkilden, også har jeg kjøpt noen hos Bokvennen,der kommer jeg til å handle fler etterhvert. Ellers så blir det litt her og der. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På nett blir det mest Haugenbok og BookDepository. I vanlige butikker blir det litt hipp som happ alt etter hvor jeg er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På nettet handler jeg konsekvent hos to stykker. Play.com og Capris.no. Billige, kjappe til å levere og god service om noe skjer på veien med pakkene.

Ellers handler jeg egentlig litt overalt hvor jeg finner tilbud. 3 for 2 på pocket har jeg også sett på Norli borti gata her jeg bor, så har kjøpt endel bøker der opp gjennom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

haugenbok.no, fordi de har hatt så store rabatter på samlede verker av diverse forfattere + at de leverer utrolig raskt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ark =) Jeg har benyttet meg mye av 3 for 2 på engelsk pocket der ;) Men nå har de ikke det :( Håper det kommer tilbake!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud