Det fins mer nynorsk krim! Jeg husker ikke navnene nå men kan komme tilbake til det en annen dag. Hvorfor kan ikke krim være på nynorsk... er de bare snille de som kommer fra Sogn & Fjordanen osv????

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Krim fra Sogn og Fjordane, Kai Martin Brekke har to bøker ugitt på Skald forlag og Rune Timberlid en del bøker. De fleste på Selja forlag, de siste på større forlag (?). Bøkene har handling fra fylket, og er svært lesverdige for en som bor her. Kunne vært interessant å høre hva lesere fra andre steder synes!

Ellers er det en smule deprimerende å lese om de unge damene som lar være å lese bøker fordi de er på nynorsk. Bokelskere burde like gode bøker uavhengig av målformen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hehe. Ja, jeg kjenner bare snille sogninger, jeg... :D Men det er vel ikke bare de som skriver nynorsk? Tiller er jo trønder, for eksempel.

Jeg sa ikke at krim ikke kan være nynorsk, jeg sa det hørtes spesielt ut. Men jeg kan jo ikke dømme før jeg har lest noe. Det funker sikkert bra, det...

Og det er klart det finnes flere bøker, jeg nevnte den ene boka jeg kjente til jeg... Er ikke noen stor krimfan. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard