Kjempebra barnebok på lett leselig nynorsk. God historie som frembringer både latter og gråt hos leseren. Fortjener et stort publikum!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

enig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg og 8- åringen koste oss veldig med den, men eg trur kanskje at mor koste seg mest. Sjelden å finna ei barnebok som også har humoristiske stikk til dei vaksne lesarane. Som t.d. omtalen av kjærlighetslivet til tantene. Eg har også ei dialekt som nok ikkje ligg så langt frå forfattaren si, så eg tok virkeleg av under høgtlesing. Ei bok eg anbefaler alle rundt meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest den høyt for noen selv. Vi bor veldig i "bokmålland", så jeg tror at de lærerne som har lest den høyt for klassen på skolen, har lest på tilnærmet bokmål. Litt synd på en måte kanskje, men likevel bra at den i hvert fall blir lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte å høre den på nynorsk i dag, og smilte hele veien til jobb og hjem igjen. Maria Parr leser selv, og har en helt herlig saftig dialekt. Gleder meg til å fortsette i morgen - en perle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På nynorsk? Jeg mente lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra. Ja, jeg syntes virkelig den boken var strålende. Sikkert fin å høre på lydbok ja :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant ut idag at jeg må eie boka - og lykke! - de har den til halv pris på Ark. Så da ble det to stk. En eller annen skal få en gave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenKirsten LundRuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H Hoel