Siden forfatteren er min bror, er jeg kanskje for subjektiv til å bli tillagt noen troverdighet? Men jeg mener virkelig dette er en god og tidvis gripende oppvekstroman med mange selvbiografiske trekk. Den fortjener absolutt å bli lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

siden forfatteren er din bror.. er det noen mulighet for og få noen hint om hvor man kan bestille denne boken? Har prøvd alle steder jeg kan komme på og får bare beskjed om at boken ikke selges :( Dette er en bok jeg må få lest!!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, den er nok ikke å få tak i lenger, men jeg har da sett den på biblioteket. Prøv der du. Jeg ble bare litt nysgjerrig nå - er det noen spesiell grunn til at du gjerne vil lese den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg ramlet over tittelen på boka i =oslo! Jeg har også hørt om denne boken før. Og når en boktittel ramler i fanget på meg flere ganger er det vel et tegn på at den må leses :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er et tegn ja :-) Håper du fåt tak i den på biblioteket da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Facebook er bra.. posta det der og i går fikk jeg boka i postkassen min. Leste den i natt.. OG for en bok!! Gåsehud faktor! FANTASTISK BOK!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fint - jeg skal bringe det videre til forfatteren :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg Ristvedt