Det er ikke imponerenede i det hele tatt ;/
Det kanskje 5. språket er tysk, for å si det sånn. (Da gjetter du sikkert de 4 andre)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg synes egentlig ikke 4-5 språk er så verst, jeg. Vi skandinaver er heldige som snakker så likt hverandre. Se på f.eks Frankrike, som grenser til Spania og Tyskland... De språkene er jo som dag og natt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nå blir jeg aldeles misunnelig på deg! Selv behersker jeg kun de nordiske språkene, samt det engelske, godt nok til å lese dem. Riktignok kan jeg forstå en del tysk og fransk, men langt fra godt nok til å få meningsinnhold ut fra annet enn svært enkle barnebøker. Jeg ble litt nysgjerrig når du nevnte Balkan; er det lov å spørre hvor du kommer fra? Har nemlig et svært romantisk forhold til slaviske språk, nærmere bestemt bosnisk. Skulle gjerne lært meg språket, men det nærmeste jeg har kommet er å prøve å tilegne meg kunnskap fra en språkkurs-dvd på kroatisk..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må si jeg er veldig imponert hvis dette er representativt for alle som kommer fra Balkan;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Harald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard