Noen som har lest denne? Så den på bokhandelen for et par dager siden da jeg skulle kjøpe meg noen engelske bøker og har vært veldig nysgjerrig på den. Men fikk litt skrekk da jeg smukikket i boken. På en side var teksten skrevet i en sirkel. På en annen side var den skrevet øverst i et hjørnet. Jeg mener, er det meningen at man skal lese den slik? Vri og vende på boka fra side til side? Det virket litt underlig;) Vurderer å få tak i en annen gang, men teksten var så snodig oppsatt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

det er slik det skal vera, og det er absolutt med vilje. det er ein viktig del av lesaropplevinga; det skal liksom vera slitsamt og tungt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, da vet jeg det, takk skal du ha. Det var bare litt snodig da jeg bladde litt i den. Har ikke lest en slik bok der man må snurre rundt boka mens man leser osv. Men det høres ut som en spennende leseopplevelse:) Skal se om jeg ikke får tak i den neste gang jeg stikker innom bokhandelen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee