Jeg har sikkert lest hundrevis av Pennybøker da jeg var ung, men det ser ikke ut som om noen er å oppdrive her. Jeg fant de engelske utgavene til Fullblodsserien, men så klarer jeg ikke huske flere forfattere enn Bonnie Bryant, Christine Pullein-Thompson og Joanna Campbell.

Det er da sikkert flere her inne som har lest Pennybøker i sin ungdom? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg hadde dilla på Stallgjengen og har de 41 første bøkene i serien. Har lagt inn de 22 første, så hvis noen vil legge dem til ligger de i Hestebøker-bokhylla på profilen min. Skal prøve å få skannet inn omslagene også i løpet av helga. Ellers likte jeg veldig godt Heartland, Diabolo-serien og selvfølgelig Fullblod.

Men den serien jeg likte aller best var egentlig Stalljentene av Lauraine Snelling. Det er ikke pennybøker, men kunne like gjerne vært det egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den boken jeg husker best fra Pennyklubben er Ashleighs dagbok av Joanna Campbell. Leste den mange ganger, og gråt noen tårer hver gang... Tror jeg fortsatt har de første 20 bøkene i Fullblodsserien hjemme hos foreldrene mine. Jeg likte mange av bøkene i både Pennyklubben og TL-klubben veldig godt! Det ligger noen på hytta som det hender jeg leser i påskeferiene:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket penny-bøkene! Særlig Diablo husker jeg. Skulle gjerne fått kjøpt hele serien. Jeg er en hesteelsker med stor H, og sluker vell i meg alt av hestebøker - spesielt romaner. Noen som husker seriene? Husker heartland og fullblods. Og stallgjengen? Husker også en utrolig vakker bok. Fikk den av kusinen min når jeg var liten, og hun for lengst hadde sluttet i penny. Den var om en vill araber husker jeg. Har lenge vært på leting etter den - den er så fint skrevet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hele Heartland serien, og elsket Pim bøkene! Leste den serien flere ganger, og syntes det var fælt at den bare var på 3 bøker, hehe. Fullblodsserien er også veldig bra! : ) Har mange stående i hylla, og de er lette å oppdrive på bruktbutikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde en periode da jeg var fullstendig oppslukt av bøkene til Joanna Campbell. Har vel fortsatt noen og tjue av bøkene hennes stående i en hylle et eller annet sted. Leste vel også noen av bøkene til Bonnie Bryant, tror jeg. For min del var de fleste bøkene ganske uinteressante egentlig. Jeg var bare interessert i veddeløp o.l., ikke i karakterenes kjærlighetsliv og familieproblemer. Men jeg er rimelig sikker på at jeg ikke ville like bøkene i dag, selv om de falt godt i smak da jeg var sånn 10-11.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

TL-bøkene var ofte artige, altså. Jeg synes ikke det var så verst ungdomslitteratur, men kanskje ville jeg endre mening om jeg leste dem på nytt nå. Hester er jeg dypt uinteressert i, så jeg har aldri lest noen Penny-bøker, men det er vel mye av det samme, bare med hesteinteresserte hovedpersoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har mange Pennybøker og TL bøker innen rekkevidde. Noen av originalutgave har jeg tilfedigvis funnet her og det var bare noen få. Jeg er dessverre for lat til å scanne inn de norske utgavene. Det er for mye jobb for meg;)Leser fremdeles TL bøker en gang i blandt nå for tiden, men det er dessverre lenge mellom hver gang:(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er jo et evighetsarbeid å skulle scanne de, så det skjønner jeg at du ikke orker:) Skal se gjennom boklista di og se om det er noen jeg drar kjensel på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke så mange da, 1-3 bøker sånn sirka. Skal prøve å finne flere originale bokomslag til helga. Har dessverre vært lite oversikt på hvilke TL bøker jeg har i det siste for det er ikke de som står lengst frem:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også lest noen men husker verken forfatter eller tittel. Dessuten er det vel en ganske stor jobb og legge ut alt sammen..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ikke tenkt å legge ut alle, men i hvertfall de jeg husker aller best :) Alle bøkene er gitt bort så jeg har liksom ingen ting å gå etter heller. Men det blir vel ei råd :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om det er av interesse, kan jeg sikkert legge inn de Joanna Campbell-bøkene jeg har her? Om jeg gidder, kan jeg sikkert legge inn de øvrige Penny-bøkene jeg finner igjen også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorah