Sage kjenner jeg ikke til, så det er notert. Men Däniken og denne Herschel...er ikke de konspirasjonsteoretikere heller enn forfattere? Du må bare korrigere meg.

Le Guin bør være grei å få tak i, ja, enten på biblioteket eller bokhandler med godt utvalg innen engelskspråklig litteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er jo godt mulig at Däniken og Herscel er kjent som konspisrasjonsteoretikere, men er ikke det en del av SF`sjangeren det også? Hvor vil du plassere Mikael Ende forresten? Fantasy eller SF? Jeg har funnet en bok ev LeGuin på norsk i min egen boksamling (!), the left side of darkness, (husker ikke den norske tittelen sånn på morran). Så den skal leses etterhvert. Akkurat nå leser jeg en murstein av Ken Follett, riktig spennende, men over 800 sider tar litt tid. :0) Sånn på tampen, en annen genial bok fra 70-tallet (mener jeg, mulig den eldre)er I trifidenes tid, av John Wyndham! Absolutt genial.:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Såvidt jeg har forstått er Däniken en som søker å overbevise verden om at UFO'er/romvesener faktisk eksisterer og virker her på jorden, el.l. Da er det i så fall ikke science fiction, rett og slett fordi det ikke er ment som "fiction". Men jeg vet veldig lite om fyren, så det er mulig han også skriver skjønnlitteratur?

Endes "Den uendelige historien" er vel et typisk eksempel på fantasy, ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan jo forsåvidt også være et tolkningsspørsmål. Er du lett påvirkelig kan Dänikens bøker være veldig realistiske og troverdige. Men ut fra et mer nøkter'n synspunkt kan det gå som SF, og underholning. Ingen påstand fra min side, men en tanke. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H