Beklager, denne boken innfridde ikke forventningene mine. Det ble til slutt en pine å komme seg igjennom. Leste den etter en anbefaling av en venninne, og hadde derfor sett fram til å lese denne. Kjedelige historie, kjedelig slutt og derfor en kjedelig bok. Sorry

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Fint å ikke være alene i sine opplevelser. Disse små fortellingene underveis var dødens kjedelige i mine øyne. Misunner litt de som har hatt en fantastisk leseropplevelse, for det er jo alltid bedre det enn å tvinge seg gjennom setning etter setning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er godt å se at det ikke bare er jeg som opplevde boken slik. Jeg synes den var svært tung å komme gjennom. Tenkte flere ganger på å avbryte, men så er jeg av den sorten at jeg alltid fullfører det jeg begynner på, og tvang meg gjennom den. Men hadde store problemer med å holde tråden på hvem fortellerstemmen var til enhver tid. Selv om jeg følte meg oppglødd over å føle at jeg tildels mestret å være tilstede i handlingen i korte glimt - så trynet jeg til de grader gang på gang og måtte ta kapittelet forfra igjen. Ideen bak boken er god, og språket er også bra synes jeg, og jeg tenkte kanskje det derfor var noe galt med konsentrasjonen min da jeg ikke greide å engasjere meg - siden jeg på forhånd hadde fått inntrykk av at dette var en bok man ikke kunne annet enn å elske... Men så leser jeg nå at flere andre bokelskere beskriver en leseopplevelse lik min. Men for all del altså, boken er ikke dårlig. Den er bare litt kjedelig og tung til tider, og kanskje en smule oppskrytt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, denne var kjedelig. Den kom som bilag til Dagbladet, og jeg jobbet meg gjennom den i håp om at jeg skulle se storheten som alle andre ser... Så vidt jeg husker var det bare en gammel gubbe som forelska seg i ei ung jente, eller noe sånt....husker ikke helt - synes ikke noe om denne, gitt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er uenig med deg. Denne boka er veldig intelligent og vakker. Den har ikke enkel handling, men er et bevis på at litteratur kan nytes å være vakker uten at den leder til en konkret retning eller har konkret handling.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg er snart ferdig med den og ble positivt overrasket. Synes den har nydelig språk og herlige fortellinger som jeg lever meg inn i. Har litt problemer med å orientere meg i hvor i historien jeg er og hvem som er hvem, men det gjør ikke så mye. Jeg kan jo lese den flere ganger for å nøste opp trådene:)

Er overrasket at forfatteren har fått plass til så mye i denne lille boken.

Gleder meg til å lese videre, men forstår av andre innlegg at det ikke går så bra:( Uansett vil jeg anbefale den til alle som liker gamle myter, lag på lag fortellinger og/eller bare en romantisk fortelling.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig med deg. Det er en overraskelse som venter på deg på slutten av boka, gled deg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En vakker og trist historie om hva store mennesker med makt kan gjøre mot små mennesker uten makt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er mange perpektiver i denne boka, hver og en av oss kan tolke den på sin måte:-)Det er nettopp det som gjør den fantastisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott at du likte den. Men den falt ikke i min smak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Smak og behag det akkurat som mat og klær:-) Jeg skjønner godt at noen mister motet når forfatteren hopper fram og tilbake i tid, og blander mange historier samtidig. Det er ikke alle forfattere heller som klarer å gjennomføre denne teknikken som den er bra gjennomført og spennende i denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove Alma