Jeg passer nok ikke inn i noen av kategoriene dine der. Sci-fi takler jeg ikke fordi det ofte er kjedlig teknisk babbel. Men fantasy er jeg veldig glad i. Vel og merke ikke Ringenes Herre, den er kjedlig. I tillegg leser jeg alt mulig rart av bøker jeg kommer over, fra Margit Sandemo til krim og til litt dypere bøker. Eneste er at jeg ikke er så fan av disse såkalte klassikerne som Shakespear og Kafka, for de skriver så dørgende kjedlige bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Sci-Fi behøver så absolutt ikke å være kjedelig teknisk babbel, det finnes utrolig mange variasjoner innefor sjangeren. Jeg har funnet ut at det handler om å finne de rette bøkene innenfor en sjanger enten det måtte være klassikere, realistiske romaner, fantasy, sci-fi eller annet. Old Man's War av John Scalzi og Ender's Game(Enders spill) av Orson Scott Card har f.eks. lite av det jeg tenker på som teknisk babbel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Scalzi er notert. Scott Card er et navn jeg ofte ser i diskusjoner om forfatteres politiske syn sett i forhold til innholdet i bøkene deres.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt mulig jeg tar alle litt for mye over en kam i Sci-fi genren. Eller at jeg bare ikke har funnet de rette bøkene. Jeg elsker jo Sci-fi på serier og filmer. Så har aldri helt skjønt hvorfor jeg ikke liker bøker i genren like bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud Husevåg