RW-universet slutter aldri å fascinere. I den fjerde boka får vi flere biter av puslespillet om hvordan og hvorfor ringen ble bygget, av hvem, og hvorfor den begynte å forfalle. Det kommer også noen hint om Jordas opprinnelse. Bør leses etter RW og RWE, men har du lest begge disse kommer du til å lese denne også, uansett hva jeg skriver om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ikke glem å anbefale The Ringworld Throne!

Og nå kan du begynne på Fleet of Worlds! Anbefales som videre lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Throne har jeg ikke lest (ennå), så den kan jeg ikke si noe om. Jeg ser for meg at jeg skal lese mer Niven, det er åpenbart at det ligger mye historikk rundt Pak og Jordas historie i dette universet som Ringworld bare såvidt skraper borti.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble ferdig med første del av Protector på flyet på vei hjem i dag - gled deg! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen