Jeg har foreløpig bare lest de tre første novellene i boka. De to første gjorde spesielt inntrykk på meg. Det er lange noveller. Hva som gjør de så gode klarer jeg ikke sette fingeren på. Alice Munro bare har det. det ligger en usedvanlig menneskekunnskap, stilsikkerhet og stemninger man sitter igjen med etter hver endte novelle. Små stemninger som fanger inn og klarer å si så mye om menneskene de handler om, uten å si det i klartekst. Føler man at det ligger livsvisdom innbakt i perler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hun er god til å beskrive presist. Det er så en kan kjenne luktene og høre lydene på stedet når hun forteller. Hun er en av mine favoritter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Kunne ikke ha sagt det bedre selv. Alice Munro har virkelig noe helt spesielt. Noen ganger føler jeg at novellene hennes inneholder like mye som hele romaner, ikke handlingssmessig, men innholdsmessig. Noen av novellene hennes blir hos meg lenger enn mange mursteiner jeg har lest, og rører meg dypere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva