Jeg så meg nødt til å avbryte boka på grunn av den litt for forvirrende skrivestilen. Skjønner at dette skal reflektere hovedpersonens manglende beherskelse av det engelske språket, men det blei rett og slett for slitsomt. Jeg følte at noe helt avgjørende kunne skje i handlingen og så fikk jeg det ikke med meg fordi jeg ikke skjønte bæret av hva som blei fortalt.

Det er synd, fordi jeg syntes idéen hørtes så festlig ut, og jeg har likt andre bøker av samme forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den eneste Palahniuk-boka (og en av de få bøkene i det hele tatt) jeg har avbrutt, også. Gebrokkenheten er såpass lite "melodiøs" at det bare ga meg hodepine - til motsetning fra feks Irvine Welshs skriftlige aksenter, som jeg takler helt fint. Tenker at Pygmy kanskje er lettere å håndtere som lydbok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesKirsten LundCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne Jensen