Litteratur som selger, ikke noe mer.Skjønner ikke at han er verdens mest lest forfatter....smak og behag vel Det er ikke underholdende engang, teit litteratur.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

For meg ble dette for mye guddommelig, Den store mor, Jomfru Maria og abstrakte "greier"... Jeg undres også over at Coelho er blant verdens mest leste forfattere. Bemerkelsesverdig at en ikke finner en eneste positiv kommentar om denne boka her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alkymisten? Greit! Men denne kvasifilosofiske erfaringsformidlerstilen her klarer jeg meg godt uten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nettopp:-))))))) kunne ikke sagt det bedre:-) tusen takk for flott kommentar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest en bok av han som var bra. (Har lest 6-7 romaner for å kunne dra en konklusjon)..jeg likte Veronika vil dø. God filosofi i den og velskrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TBjørn SturødMonica CarlsensiljehusmorInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone H