Kjøpte før jul Vilhelm Mobergs utvandrerserie (8 bind) fra 1974. Bokloftet

Er vel en bestselger fra 70-tallet? Er i ferd med å avslutte bind 4 og har til nå storkost meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Den skulle jeg gjerne hatt. Har sett noen av bøkene (men ikke alle 8) på brukthandler, men har ikke kjøpt den foreløpig. Moberg er jo en av de store fortellerne i nordisk litteratur.

Jeg så filmene med liv Ullmann og Max von Sydow da de gikk på kino, og jeg tror jammen de ble delt opp og sendt som serie på NRK. Eller husker jeg feil?

Ser at de har hele serien hos Bokloftet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Minner dukker frem: Jeg begynte å kjøpe Utvandrerbøkene gjennom Bokklubben etterhvert som de kom, men det ble for dyrt for en fattig student, så mor og far kjøpte dem av meg. Men nå har jeg arvet dem og de står pent på rad i hyllen min, men uten omslaget. Og det gjør for øvrig alle de jeg kjøpte selv også, selvom jeg ikke var så opptatt av at hyllene skulle se så pene ut;)

Og filmene har jeg kjøpt meg på dvd, - gjennom Bokklubben hvor jeg fortsatt er medlem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du tar ikke feil. Bøkene er filmatisert med Sydow og Ullmann i hovedrollene. Jeg har også bestilt DVD, men vil vente med å se til jeg har lest ferdig. Sjekk på bokloftet (link i første innlegg). Jeg tror de hadde flere komplette utgaver!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg fått tak i alle 8 bindene i Utvandrerserien, dessuten har jeg bestilt DVD'ene fra Bokkilden.
Gleder meg til å gjenlese og se på nytt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beklager. La ikke merke til siste setning før nå:-) Kan legge til at de jeg har er uten omslag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ester SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardTove