et mesterverk! dette var en fantastisk roman som gav meg frysninger og tvang meg til tårer flere ganger. Den setter kloning og donasjon i et nytt og skremmende lys.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Jeg er helt uenig... Språket var paddeflatt. Det var som å lese en skolestil, i beste fall en dårlig ungdomsroman. Alt for mye "det der med" og "greia med" og "det var vel" og "det jeg vil frem til" og "men det var ikke det jeg skulle fortelle" osv. Konfliktene mellom de tre var banale. Temaet er alvorlig historien er trist, men jeg følte at jeg visste alt hele tiden, det var aldri noen overraskelser, aldri noe høydepunkt...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var dette som var mestergrepet og som får frem tårene, at det som foregår er eller blir det hverdagslige, ikke opprørende, men banalt, ureflektert og selvsagt. Tilsynelatende. Jeg hadde mareritt etter denne boken. Prøv en gang til.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skjønte jo at det var et litterært grep, men det var irriterende å lese, og da slår det feil for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste du den på norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Og jeg nekter å skylde alt på oversetterne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det at språket blir flatt er jo kanskje det vanligste problemer med oversettelser. Men smak og behag, I guess.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste ut boken i dag. For å være ærlig, så synes jeg at den var litt kjedelig. Jeg satt igjen med en følelse av "var det alt?" Boken var godt skrevet, bevares, men jeg lot meg ikke rive med og dette er ikke en bok jeg kommer verken til å lese igjen eller anbefale til andre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig. Kjedet meg store deler av tiden jeg leste. Men likte godt de siste 50 sidene..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skremmende og rørende. Setter et skremmende bilde av hva miljø og oppvekst kan gjøre for et menneskes bilde av seg selv som individ. De vet ikke om noe annet, så ingen flykter for å unnslippe. I den grad de prøver å slippe unna er det i lovlige former, da de er loiale til autoriteten. En skummel, skummel tanke. Den andre siden er minst like skummel. Vi har midlene til å klone, og høster organer når den som betaler for de trenger de. OG VI GJØR DET!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe av det sterkeste jeg har lest. Jeg vet ikke om jeg skal gråte eller skrike ut i sinne. Impulsen til å gjøre begge deler var sterk gjennom størsteparten av boken. Den er sterk fremdeles. Det er vanskelig å legge fra seg historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er så rart at så mange har så sterke meninger om denne boken. Eller interessant, ikke rart. Jeg likte den veldig godt i begynnelsen, men så mot slutten, uten å spoile noe for andre, så satt jeg med følelsen som slutten av en dårlig krim. Alt skal oppsummeres og samles i en samtale, men det er ikke godt nok for resten av historien, jeg forventet noe bedre når oppbyggingen var så original og spennende....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig god bok. Jeg hørte lydboka på engelsk og den var fantastisk lest, så dagligdags, nøytralt og uskyldig tydlighet i kontrast til historie og hemmeligheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vil jeg også gjøre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grøssende god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Daffy EnglundLisbeth Kingsrud KvistenEllen E. MartolmoiraMorten GranheimBarbaraStine SevilhaugsomniferumBeathe SolbergGunn DuaasEgil StangelandHanne MidtsundLibraritas vTorill Elisabeth RevheimBerit B LieLisa UgelvikJulie StensethPia Lise SelnesMangosaft45Maren Hjelle AuneAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiHarald KSolgunnMalinNeraAjiniakraNina M. Haugan FinnsonIdaMarit HåverstadSteinar JøsokYlvasusannaBenedikteBritt ElinTone SundlandRisRosOgKlagingBjørn SturødAkima MontgomeryKathrine Haaheim