IRL er en ganske lettlest og kort bok. Jeg har vært veldig i tvil om hvordan jeg skal definere IRL , det ligner på et slags merkverdig skuespill. Flamme forlag har kalt det dataprosa. En ting er i hvert fall sikkert at dette var ulikt noe jeg tidliger har lest, det var orginalt.

Jeg tok meg selv i å le og dra på smilebåndet til tider men dessverre må jeg si at dette ikke var noe for meg. Få av dialogene i boken gav mening og det blir for meg merkelig å lese noe som ikke føles å ha noen sammenheng. Kanskje jeg rett og slett ikke moderne/moden nok til å forstå hva jeg leser? Jeg har selv spilt både data og tv-spill så jeg føler ikke at det er der problemet med forståelsen ligger. I mine øyne sleit den "Den unge dame" med å fullføre "level 1".

Litt mer informasjon om boken samt linker finnes i min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nokså meningsløs vil jeg selv påstå, men ikke helt uten interesse. Likte dog "dialogen" i diktet Warp Zone, jeg måtte tilogmed le litt. Kjente meg godt igjen fra forumene jeg hang i på tidlig 2000-tall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T