[ Slettet av bruker ]

Viser 4 svar.

Vi burde vel ta lærdom av generaliseringene etter filmen Rain Man - da den ble diskutert på det heftigste, var det jo mange som ville ha det til at alle autister var genier når det gjaldt memorering av tall og sannsynlighetsberegninger.

Jeg tror ikke det nevnes noen diagnose i Mark Haddons bok.

Men boka var god! Ser av andre tråder at noen mener hovedpersonen hadde usannsynlig mye flaks på utflukten sin, men jeg kjøpte hele opplegget! Flaks forekommer stundom på tross av alle sannsynlighetsberegninger!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du møtt én person med AS, så har du møtt én person med Asperger. Har jeg lært :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig. Jeg leste et sted at forfatteren angret på at han skrev at hovedpersonen hadde aspergers, fordi han fikk så mange spørsmål fra lesere som han ikke kunne svare på ettersom han ikke visste noe særlig om det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Ivar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene M