Hei! Er det noen som har tips til bøker som handler om homofili i dagens samfunn? Helst selvbiografi. Skal finne ut hvordan folk opplever å være homofil i Norge i dag. Helst homofile menn

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Her er noen tips hvor menn kommer til syne: Arne Heli: Åpen om det forbudte Barfot; en antologi hvor unge homofile bidrar Jonas Seehuus: Rødt, hvitt og skrått Dette er faglitteratur. Av skjønnlitterære bøker vil jeg gjerne anbefale disse: Jakten (B.Tendler) Gamle menns elskov (P. Knutsen) Giovannis rom (J.Baldwin) Villskudd:sangen til Jens/ Stjerneskudd: sangen til Arne begge av G. Vindland.

  • og bøkene, - får du selvfølgelig på biblioteket :)
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant ut at homofile Robert Kalaps Spoljar i Kroatia, skriver sin selvbiografi (etter sigende som den første homofile forfatter som faktisk gjør dette), men vet ikke om den er kommet ut på markedet ennå. I hvertfall har den sikkert ikke kommet på norsk ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kim Friele har skrevet flere bøker som handler om dette temaet, men hun er jo kvinne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lystens død, av Nils Johan Ringdal. Boka er fra 1991 men var vel forut for sin tid. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Maskeblomstfamilien

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Betre død enn homofil?" av Arnfinn Nordbø. I Per-Kristian Foss' biografi "Innenfra" skal det visst stå litt om hvordan det er å være homofil politiker, men den har jeg ikke lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette Augustinmge