"Skal lese"? Eller skal jeg ikke? Jeg kjøpte den nettopp i paper-back og startet, men så kom jeg ikke lenger enn til begynnelsen da den lille jenten sammen med familien var partert, delt i to, fem år gammel. Jeg ble så trist og kvalm, og husket hvordan min egen datter var da hun var fem år. Jeg la den vekk. Vet ikke om jeg orker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kom også dit, ble sint, klappa boka sammen og tenkte at dette orker jeg ikke,men nyssgjerrigheten drev meg videre. Jeg hoppet over de mest ubehagelige detaljene, for jeg har ikke behov for å lese slike bestialske beskrivelser. Har jo hørt mye bra om boka. Nå er jeg snart ferdig og jeg vet at jeg kommer nok aldri mer til å lese noe av Kepler, til det er boka for spekulativ og full av usannsynligheter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud