Dette er en veldig god bok til vi som holder på med røyking av fisk å kjøtt som hobby, der står mange ting om salting, tørking og hvordan man ellers skal forholde sig med henblik på senere konsevering (røyking) av maten. dette er en særdeles god bok for begyndere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienKirsten LundgretemorAlex NietoIngunn SHanne Kvernmo RyeTine SundalBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlaging