Kortkattet og relativt forståelig bok om tid, rom og alt mulig. Skjønt jeg synes ikke mysteriet med universets (universenes?) tilblivelse og historie blir mindre mystisk av den grunn, selv om jeg i likhet med Hawkin ikke ser noen grunn til at en Gud eller åndelighet skal stå bak. Tror nok jeg må lese den to ganger for å få med meg litt mer av innholdet. Men det får bli en annen gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er en fascinerende inngang til M-teori akkompagnert av lekre illustrasjoner og glanset, velduftende papir. Den underholdende boken er særdeles lettfattelig, og nettopp fordi den er overfladisk og kortfattet fungerer den som et glimrende startpunkt for interesserte uten realfaglig bakgrunn. Har tidligere lest en av Michio Kakus bøker om samme emne, og hans fremstilling var langt mer forvirrende. Hawking og Mlodinow er utvilsomt dyktige formidlere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste det på padda, så hvor velduftende og glanset den er vet jeg ikke noe om. :) Men jeg er definitivt uten (særlig) realfaglig bakgrunn, for sånne som oss er den definitivt et funn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarte